Tjänster

Hur vi arbetar


Det skall vara enkelt att använda sig av oss därav lyssnar vi gärna på er vision av ett eventuellt samarbete. Idag har vi olika upplägg hos våra kunder, antingen planerar vi jobben själva alternativt hyr kunden in önskat antal montörer under en eller flera dagar och styr dem efter eget behag.

Prissättning sker enligt överenskommelse. Antingen genom gällande prislista alternativt att vi går på en timpenning.

Tjänster

Löpande ordrar


Enligt överenskommelse skickas era ordrar via mail där vi tar kontakt med kunden och bokar montagetid. Perfekt för er som behöver hjälp när ni helt enkelt inte hinner med.

El arbeten


Från 2023 får vi utföra el arbeten i våra kunders el anläggningar.

vi gör både stora och små installationer.

våra kunder har sett nyttan av denna tjänst.

Fasta arbetsdagar


Boka två av våra montörer x antal fasta dagar i veckan för att trygga upp den hjälp ni efterfrågar under en längre period. Just för denna tjänst underlättar en noggrann planering i god tid innan periodstart.

Konsulttjänster


Vår långa erfarenhet av montage av solskydd ger oss unika kunskaper när det kommer till större projekt där vi kan åta oss flera olika roller.

Större projekt


Är ni i behov av extra personal till ett större projekt eller helt enkelt vill ha full avlastning för att kunna fokusera på annat så har vi goda erfarenheter från större byggen.

Inköp


Ni kan tryggt anlita oss för alla tjänster som handlar om inköp, vi är välkända av alla tillverkare och kan hjälpa till med inköp av produkter.

Service


Eftersom att vi jobbar med flera olika företag så får vi se alla typer och märken utav solskydd. Tack vare det besitter vi en bred kunskap och kan erbjuda er en god service oavsett produkt.

Eftermarknad


Vi arbetar mycket med eftermarknad där efterlevande av garantier och framtida service är en stor del, låt oss hjälpa er med er eftermarknad.